Nu geld op me rekening

Nu geld op me rekening? Dat is zeker mogelijk. Zoek je de snelste manier om NU direct aan geld te komen? Die manier leggen wij je uit! Er zijn genoeg mensen die het niet redden om tot eind van de maand te wachten op hun salaris. Een paar weken voordat het gestort wordt ervaren veel mensen een financieel dipje.

Een financieel dipje kun je zelf oplossen zonder gedoe met een hele dringende lening. Een hele dringende lening aanvragen doe je binnen minder dan 5 minuten. Snel geld op je rekening kan simpelweg niet sneller dan met een hele snelle lening.

Nu geld op me rekening, wat moet ik doen als eerst

Ga eerst een veilige financieerder vinden op internet. Hiermee bedoelen we een geldaanbieder die gespecialiseerd is in supersnelle leningen. Deze leningen worden uitsluitend via internet aangeboden. Dit werkt veel sneller dan geld lenen bij een bank, omdat je bij een bank veel papierwerk hebt en het minimaal een week kost voordat je kredietaanvraag beoordeeld is. Bij de geldaanbieders die supersnelle leningen aanbieden gaat dit beoordelingsproces een heel stuk sneller. De beoordeling van je kredietaanvraag is binnen enkele seconden al gedaan omdat dit door een computer wordt gedaan. Daarnaast wordt er bij een aantal geldaanbieders op internet geen toetsing gedaan het BKR in Tiel. Ook dit scheelt weer een stuk tijd in het beoordelen van je aanvraag.

Wat moet ik daarna doen als ik nu geld op me rekening wil?

Heb je eenmaal een kredietaanbieder op internet gevonden, doe dan de aanvraag en stuur een kopie van je huidige inkomsten en een identiteitsbewijs naar hen toe. Dit kun je digitaal doen, dus je hoeft niets per post te sturen maar gewoon per email (eerst inscannen) of per fax. De tijd die nodig is tussen aanvraag en dat je hoort of jij krediet kunt krijgen duurt dus slechts een paar seconden en niet uren of dagen.

Is je kredietaanvraag geaccepteerd dan duurt het slechts een paar minuten voordat de euro’s op je rekening staan, op de voorwaarde dat je bank dezelfde bank is die de geldaanbieder ook heeft. Hiermee heb je dus direct geld op je rekening geregeld.

Dus stel dat de kredietaanbieder op internet ook een rekening heeft bij de Postbank of Rabobank etc. en jij ook, dan kan het geld in theorie binnen 10 minuten op je rekening staan! Dankzij deze supersnelle lening kun je dus snel geld lenen binnen 10 minuten.

Nu geld op me rekening klinkt goed, wat kost het?

Overigens zijn deze supersnelle leningen sinds kort best wel aantrekkelijk geprijsd. Een tijdje geleden was het rente percentage op deze soort leningen nogal aan de hoge kant, 20 procent was niet vreemd. Verrassend genoeg zijn de supersnelle leningen renteloos beschikbaar, mits je binnen zeven dagen – soms krijg je zelfs iets meer tijd-  het bedrag hebt terugbetaald aan de leningverstrekker.