Vandaag geld op je rekening zonder 1 euro te hoeven betalen? Sinds kort kan het!

Vandaag geld op je rekening zonder 1 euro te hoeven betalen? Sinds kort kan het! Let goed op en vraag het NU aan! Binnen 10 minuten geld op je rekening.

Spoedkrediet of minikrediet is een vorm van krediet die door vele mensen gebruikt wordt om vandaag nog geld te lenen. Deze vorm van lenen ontving in het verleden regelmatig kritiek van politici omdat men vond dat de tarieven voor deze snelle leningen te hoog waren.

Door nieuwe wetten wordt je als particulier beter beschermd tegen woekertarieven. Iedereen die snel geld nodig had, zeer gemakkelijk tot 750 euro kon lenen met deze kortlopende lening. De kosten die je dan moest betalen hoger dan bij een normale lening; die kon oplopen tot meer dan 100 euro.

Sinds kort zijn de tarieven aangepast voor consumenten op basis van de nieuwe wetgeving. Als je een minikrediet afsluit voor 400 euro dan betaal je in het ergste geval 1 euro of bij sommige aanbieders zelfs 0 euro aan leenkosten (!).

[ad#336×280-rechts]

Dit is dus opmerkelijk te noemen. Gratis geld lenen wordt dit ook wel genoemd.

Zoals met alles is er vaak ‘een addertje’. Hierbij een aantal zaken van belang:
– Het is inderdaad zo dat je gratis geld kunt lenen. Echter moet je wel in staat zijn om de lening binnen een korte termijn terug te betalen. Die kan variëren van 4 weken tot 1 week.
– Er wordt soms gevraagd dat je iemand opgeeft die als borg wil dienen voor jouw lening. Hiermee heeft de kredietaanbieder iets meer zekerheid. Heb je zo’n iemand niet in je omgeving, dan kun je – tegen een vergoeding – deze garantie ‘afkopen’.

Als je bewust bent van deze 2 zaken dan kun je overwegen om spoedkrediet af te sluiten.

Maakt het uit waar je het geld voor nodig hebt?
Nee dat maakt feitelijk niets uit. In de praktijk zijn er verschillende redenen waarom mensen spoedkrediet afsluiten; het betalen van je huur, een reparatie aan je auto, de telefoonrekening, een deurwaarders rekening, etc.

Sluit NU spoed krediet af tot 750 euro en ontvang binnen 10 minuten geld

Gratis spoedkrediet kun je altijd aanvragen.